Εναλλαγή Πλοήγησης
Menu Link
Το καλάθι μου

Call us now

+30.2130230789
Εναλλαγή Πλοήγησης
open icon

Blog

  1. BUTTERFLY PEA FLOWER TEA

    Το Butterfly Pea Tea εκτός απο υγιεινό τσάι είναι και ένα τσάι με μαγευτικά όμορφο χρώμα, που αμέσως σκέφτεται κανείς πόσες πολλές χρήσεις μπορεί να έχει ακόμα π.χ. σε κοκτέιλ , σε παγωμένο τσάι........ Αν προσθέσετε λίγες σταγόνες λεμόνι τότε αλλάζει το χρώμα του σε ΜΩΒ!!! Γι΄αυτό το λόγο φτιάξαμε δύο τσάγια που όπως και να τα κάνετε θα κερδίσουν όλες τις  εντυπώσεις τόσο στη γεύση όσο και στο θέαμα!!!!!
  2. Η ΚΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

    Πώς να χρησιμοποιήσετε την κανέλα για φάρμακο και που. Είναι γεμάτη από φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην υγεία σας. Αυτό το άρθρο θα καλύψει τις κύριες παθήσεις στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανέλα ως φάρμακο.
  3. Αλάτι Ιμαλαΐων: Μύθοι και αλήθειες για τις ιδιότητες και τα οφέλη του

    Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα είδος ορυκτού αλατιού που εξορύσσεται από την περιοχή του Παντζάμπ στο Πακιστάν, κοντά στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Αρκετά χρόνια τώρα, διαβάζουμε πως είναι ένα από τα καθαρότερα διαθέσιμα είδη αλατιού και λέγεται ότι διαθέτει πολλά οφέλη για την υγεία. Το Αλάτι Ιμαλαΐων είναι αγνό και καθαρό εδώ και εκατομμύρια χρόνια, ανέγγιχτο από πολλές από τις τοξίνες και τους ρύπους που διαποτίζουν το αλάτι των ωκεανών.
Κλείσιμο